Gevallen fietser Albert Plesmanplein Gouda

Gouda, 27 mei 2013

Op maandagochtend werden politie en ambulance gealarmeerd voor een incident op het Albert Plesmanplein in Gouda. Het bleek te gaan om een gevallen fietser.

De ambulancemedewerkers hebben de onfortuinlijke persoon gestabiliseerd en op de brancard gelegd. Daarna kon men naar het ziekenhuis. Doordat het voorval was gebeurd op de kruising met de Graaf Florisweg konden motorvoertuigen deze weg niet in vanaf het Albert Plesmanplein. Dit zorgde voor een lange file op de Statensingel. Hoe de persoon ten val is gekomen is onbekend.

Foto’s: Rob de Jong

 

 

 

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten