Meerdere voertuigen betrokken bij aanrijding Goudse Poort Waddinxveen

Waddinxveen, 27 mei 2013

Politie en ambulance werden aan het begin van de middagspits gealarmeerd voor een ongeval op de Provincialeweg (N452) in Waddinxveen. Dit bleek te gaan om de Goudse Poort.

Meerdere voertuigen waren op de kruising van de toe- en afrit van de A12 met elkaar in botsing gekomen. Eén persoon is hierna ter controle overgebracht naar het ziekenhuis. Verder raakte er niemand gewond. Door het ongeval werd de weg vanaf de A12 richting de Coenecoopbrug afgesloten wat voor enige overlast zorgde bij het overige verkeer.

Foto’s: Rob de Jong

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten