Oegstgeest, 28 mei 2013

Op de parkeerplaats van het pompstation aan de A44 bij Oegstgeest werd deze morgen een zak aangetroffen waar een witte, korrelachtige stof inzat. Omdat de politie het zekere voor het onzekere wilde nemen werd de brandweer ingeschakeld.

De brandweer heeft de stof onder de loep genomen en kwam al snel tot de conclusie dat het hier om een zak strooizout ging. Voor alle zekerheid werd er wel een stukje parkeerplaats afgezet. Deze afzetting werd al snel opgeheven toen duidelijk was dat het hier om een ongevaarlijke stof ging.

Foto’s: Ingestuurd

 

 

 

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten