Keukenbrand PC Bothstraat Gouda

Gouda, 29 mei 2013

De Goudse brandweer moest op woensdagavond naar de PC Bothstraat in Gouda voor de melding van een keukenbrand.

Na aankomst is men gelijk begonnen met een binnenaanval. Ook werd al vrij snel de overdrukventilator ingezet, waardoor de rook uit de woning werd geblazen. Hierna hebben de brandweerlieden de woning nog gecontroleerd op CO en met een warmtebeeldcamera. Niet veel later werd het sein brandmeester doorgegeven. Na nogmaals de ventilator te hebben ingezet, kon de brandweer terug naar de kazerne. De oorzaak zou liggen bij een frituurpan.

Foto’s: Rob de Jong

 

 

 

 

 

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten