Melding van middelbrand in woning (dak) Van Persijnstraat Gouda

Gouda, 29 mei 2013

Tegen zeven uur vanavond werd de brandweer van Gouda met de autoladder en tankautospuit opgeroepen voor een dakbrand op de Van Persijnstraat in Gouda. Binnen twee minuten werd er opgeschaald naar middelbrand en werd ook de tankautospuit van brandweer Reeuwijk opgeroepen.

Ter plaatse bleek iemand bij dakwerkzaamheden rook te hebben gezien en zag dit voor brand aan. Er bleek geen brand waarna de hulpdiensten weer retour konden. Brandweer Reeuwijk is niet ter plaatse geweest.

Foto’s: Marco van Bemmel

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Marco van Bemmel. Sinds 2011 fotografeer ik voor 112HM en doe dit met veel plezier. Voornamelijk ben ik te vinden in de regio Krimpenerwaard. Daarnaast ben ik ook regelmatig te vinden in Gouda en omstreken. Vragen m.b.t. 112HM of iets van mij weten of heeft u mij nodig, mail mij gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten