Persoon aangehouden op de Prinses Julianastraat in Goudse wijk Korte Akkeren (4.000e bericht op 112HM)

Gouda, 29 mei 2013

Op woensdagochtend waren er meerdere politie-eenheden op de Prinses Julianastraat in Gouda. Hier werd iemand aangehouden.

Er was in het centrum van Gouda melding gedaan van winkeldiefstal, direct werd ook camera toezicht in kennis gesteld die uiteindelijk een verdachte zagen lopen die voldeet aan het signalement. De politie heeft vervolgens de verdachte van de winkeldiefstal aan kunnen houden op de Prinses Julianastraat. Wat er was gestolen en waar dit exact gebeurde is onbekend.

Tevens willen wij u melden dat dit alweer het 4000e bericht op de website 112HM.nl is. Daarbij willen wij u weer bedanken voor het trouw bezoeken van de website 112HM.nl.

Foto’s: Raymond Aarsman

 

 

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten