Enkele deuren sneuvelen bij wateroverlast Treubstraat Katwijk


Katwijk, 30 Mei 2013

De Katwijkse brandweer is vanavond opgeroepen voor een wateroverlast in een woning aan de Treubstraat. Ook werd de politie meegestuurd omdat de bewoner mogelijk niet thuis was.

De politie heeft uiteindelijk met behulp van de brandweer de deur geforceerd en is hierdoor binnen gekomen. De politie is op onderzoek uit gegaan waar de bewoner zou zitten. De brandweer heeft met behulp van de waterstofzuiger de woning leeggehaald. De brandweer heeft ook ondergelegen woningen gecontroleerd. Bij een van deze woningen werd ook de deur geforceerd om te kijken of het water niet door was gelopen naar de meterkast.

Na het onderzoek van de politie in de woning is de bewoonster uiteindelijk gevonden in een van de kasten van de woning.

Foto’s: Menno Plug

 

 

 

 

 

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Menno Plug. Ik ben woonachtig in Noordwijk en fotografeer in de regio Duin & Bollenstreek. Ik ben geboren in 1997 en fotografeer sinds 2010 de incidenten in de regio. Sinds 2012 fotografeer ik voor 112HM en doe dit met veel plezier. Ik fotografeer met de Canon EOS 70D met de originele canon lens 18-135mm. Ook heb ik een Canon EOS 500D met een 18-55mm lens. Wilt u nog iets van mij weten, heeft u mij nodig, of wilt u als hulpverlener en/of betrokkene een foto hebben? Mail gerust of mention mij op Twitter.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten