Auto ramt verkeerslicht na onwelwording Burgemeester Van Reenensingel Gouda

Gouda, 31 mei 2013

Op vrijdagmiddag werden er drie ambulances opgeroepen voor een ongeval + reanimatie op de Burgemeester Van Reenensingel in Gouda. Op de kruising met de Ridder van Catsweg was een auto tegen een paal met verkeerslichten aangereden.

Omstanders zijn direct begonnen met het reanimeren van de bestuurder. De hulpdiensten namen dit snel over waarna het slachtoffer even later onder begeleiding van politiemotoren naar het ziekenhuis werd gebracht. Vermoedelijk is de bestuurder achter het stuur onwel geworden. Het ongeval gaf weinig hinder voor het overige verkeer. Een berger heeft de auto opgehaald.

Foto’s: Rob de Jong & Marco van Bemmel

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten