Middelbrand bezorgt brandweer veel werk Achthovenerweg Leiderdorp

Leiderdorp, 30 mei 2013

Op donderdag werd er rond half 12 ‘s avonds een brand ontdekt bij afvalverwerkingsbedrijf Vliko aan de Achthovenerweg in Leiderdorp. Later werd er opgeschaald naar middelbrand.

Om deze brand onder controle te krijgen is men lange tijd bezig geweest. Met een shovel werd het afval naar buiten gebracht om het daar vervolgens af te blussen. Dit zou een halve nacht in beslag hebben genomen. Op het moment van de brand was er niemand in het gebouw aanwezig. De weg tussen Leiderdorp en Koudekerk werd door de brand helemaal afgesloten.

Foto’s: Ingestuurd

 

 

 

 

 

 

 

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten