Auto ramt geparkeerde voertuigen Herenweg Noordwijk

Noordwijk, 1 Juni 2013

Tegen het einde van de middag werden politie en ambulance met spoed opgeroepen om naar de Herenweg in Noordwijk te gaan voor een ongeval. Hier was een bestuurder tegen geparkeerde voertuigen aangereden.

De bestuurder was vol op een auto geklapt, deze hing hierdoor half boven de sloot, vervolgens dook hij vol in een rood voertuig, waarna de auto zijn voorwiel verloor. Daarna kwam hij tot stilstand op de grijze auto, deze schoof door de klap door en raakte hierbij 2 andere voertuigen.

De bestuurder kwam er wonder boven wonder zonder kleerscheuren af. Na onderzoek in de ambulance werd hij door de politie meegenomen voor verhoor. Van de 6 voertuigen was er maar eentje weinig beschadigd. 5 voertuigen zijn door 3 bergingswagens afgevoerd. De politie heeft na ruim 2 uur de weg vrij kunnen geven.

Foto’s  Menno Plug

 

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Menno Plug. Ik ben woonachtig in Noordwijk en fotografeer in de regio Duin & Bollenstreek. Ik ben geboren in 1997 en fotografeer sinds 2010 de incidenten in de regio. Sinds 2012 fotografeer ik voor 112HM en doe dit met veel plezier. Ik fotografeer met de Canon EOS 70D met de originele canon lens 18-135mm. Ook heb ik een Canon EOS 500D met een 18-55mm lens. Wilt u nog iets van mij weten, heeft u mij nodig, of wilt u als hulpverlener en/of betrokkene een foto hebben? Mail gerust of mention mij op Twitter.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten