Brand in rookkamer van Ziekenhuis Meteoorlaan Alphen aan den Rijn

Alphen aan den Rijn, 1 juni 2013

De brandweer van Alphen aan den Rijn werd vanavond naar het Rijnland Ziekenhuis aan de Meteoorlaan in deze plaats gestuurd voor een brandmelding OMS. Ter plaatse bleek er daadwerkelijk brand te zijn (geweest)

In de rookkamer van het ziekenhuis is vermoedelijk een sigaret in een tas gevallen waarna dit is gaan smeulen. De smeulende brand was al snel uit. De brandweer heeft de kamer geventileerd waarna men retour kazerne kon.

Foto’s: ingestuurd

 

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten