Alphen aan den Rijn, 1 juni 2013

De brandweer van Alphen aan den Rijn werd vanavond naar het Rijnland Ziekenhuis aan de Meteoorlaan in deze plaats gestuurd voor een brandmelding OMS. Ter plaatse bleek er daadwerkelijk brand te zijn (geweest)

In de rookkamer van het ziekenhuis is vermoedelijk een sigaret in een tas gevallen waarna dit is gaan smeulen. De smeulende brand was al snel uit. De brandweer heeft de kamer geventileerd waarna men retour kazerne kon.

Foto’s: ingestuurd

 

 

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten