Katwijk, 2 juni 2013

Op zondagavond is er op de Hoornselaan in Katwijk een binnenbrand opgeschaald naar middel brand. Bij aankomst van de brandweer kwamen de vlammen al flink uit de keuken van de woning.

Volgens de politie was het een felle brand. De politie heeft de bewoners gered en vervolgens zes omliggende woningen ontruimd. De brandweer heeft enkele personen van het balkon afgehaald. Na ruim een half uur werd er brandmeester gegeven.

Foto’s: Menno Plug

 

 

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten