Leiden, 2 juni 2013

De hulpdiensten werden deze middag naar het Bevrijdingsplein in Leiden gestuurd voor een ongeval met beknelling. Een bestuurder van een Volkswagen reed een persoon aan bij een pinautomaat die vervolgens tussen de automaat en de auto klem kwam te zitten. Het slachtoffer raakte hierbij zwaar gewond.

De politie zette een ruim gebied af. De ambulancedienst heeft het slachtoffer afgevoerd naar het ziekenhuis en kreeg medische assistentie van de traumahelikopter. De inzittende van de auto werden aangehouden. Zij worden er van verdacht opzettelijk deze aanrijding te hebben veroorzaakt. De reden wordt gezocht in relationele sfeer.

Foto’s: Ingestuurd

 

 

 

 

 

 

 

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten