MMT inzet bij eenzijdig ongeval met beknelling Kruisweg Woubrugge

Woubrugge, 3 juni 2013

Op maandagmiddag is er eenzijdig ongeval gebeurd op de Kruisweg (N446) bij Woubrugge. Hulpdiensten, waaronder een traumahelikopter, werden opgeroepen omdat de bestuurder bekneld zou zitten in het voertuig.

Een personenauto was in de berm terecht gekomen, raakte een boom en kwam op zijn zij tot stilstand. De brandweer heeft het dak verwijderd van de auto waarna de hulpverleners het slachtoffer uit de auto konden halen. Daarna is deze afgevoerd naar het ziekenhuis. De Kruisweg werd afgesloten, maar het verkeer had weinig overlast ervan; men kon gebruik maken van de parallelweg. Wat de oorzaak is van het ongeval is onbekend.

Foto’s: Rob de Jong

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten