Hillegom, 3 juni 2013

Vanmiddag werden meerdere ambulances en de officier van dienst geneeskundige (OvD-G) met meerdere politie voertuigen opgeroepen om naar de Olympiaweg in Hillegom te gaan. Hier bleek een ernstig ongeval plaats te hebben gevonden.

Bij het incident zijn er meerdere personen nagekeken in de ambulancen, deze zijn ook vervoerd naar een ziekenhuis. De verkeersdienst van de politie doet onderzoek naar dit ongeval. Hoe het ongeval uiteindelijk kon gebeuren is bij ons onbekend.

Foto’s: Menno Plug

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten