Alphen aan den Rijn, 3 juni 2013

Politie en ambulance moesten op maandag met spoed naar de Van Brakelstraat in Alphen a/d Rijn voor een ongeval. Op de kruising met de Jan Pieterszoon Coenlaan had een aanrijding plaatsgevonden tussen een auto en fietser.

De fietser raakte gewond en werd door de ambulancedienst naar het ziekenhuis gebracht. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is onbekend.

Foto’s: Rob de Jong

 

 

 

 

 

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten