Trekker raakt half te water Bilwijkerweg Haastrecht

Haastrecht, 3 juni 2013

De middag is er op de Bilwijkerweg in Haastrecht een trekker te ver in de graskant terecht gekomen waarna hij met de wielen weg zakte en richting de sloot gleed.

Net toen de trekker het water raakte bleef deze hangen en kon de bestuurder zelf uitstappen. Een collega is met een graafmachine hulp komen bieden. Door een ketting te spannen tussen de twee voertuigen lukte het uiteindelijk zonder schade te maken om de trekker weer op het asfalt te trekken. Toen deze eenmaal weer met vier wielen stevig op de grond stond kon men hun pad vervolgen. Ten tijde van de “Reddingsoperatie” was de gehele Bilwijkerweg geblokkeerd, dit leverde wel enige vertragingen op.

Niemand raakte gewond.

Foto’s: Rens de Haan

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rens de Haan, voormalig fotograaf en eigenaar van 112HM.nl. Sinds 2010 was ik actief voor 112HM en heb in 2014 het beheerder zijn op mij genomen. Het fotograferen van hulpdiensten deed ik sinds 2004. In 2016 heb ik mijn taak als beheerder uit besteed aan een daarvoor samengestelde redactie groep. De groep, bestaande uit: Rob de Jong, Marco van Bemmel, Lars van der Toorn & Jasper van Reenen, heeft de dagelijkse leiding in het reilen en zeilen van de website. Ik fotografeerde met de Nikon D7200 + Nikkor 18-300 en de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Eind 2017 heb ik het fotograferen naast mij neer gelegd. Ik ben een nieuwe uitdaging aangegaan en leg na bijna 14 jaar mijn camera aan de kant. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail dan gerust het redactieteam op info@112hm.nl en deze zullen de mail naar mij doorsturen indien nodig!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten