Fietser valt tegen auto Plaswijckweg Gouda

Gouda, 4 juni 2013

In Gouda is aan het einde van de dinsdagmiddag een fietser gevallen en kwam tegen een auto aan op de Plaswijckweg in Gouda. Ambulance en politie gingen met spoed ter plaatse.

Omdat de fietser er ernstig aan toe was, kwam een tweede ambulance ter plaatse om te assisteren. Nadat het slachtoffer op de wervelplank lag, kon deze de ambulance in om vervolgens naar het ziekenhuis gebracht te worden. Vermoedelijk is de fietser tijdens de rit onwel geworden en kwam daardoor ten val. Vlak nadat dit gebeurde reed er toevallig een OVD van de brandweer langs welke de eerste medische hulp heeft gegeven.

Foto’s: Rob de Jong

 

 

 

 

 

 

 

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten