Leiden, 9 juni 2013

Op zondagochtend is er een ongeval gebeurd op het Utrechtse Jaagpad in Leiden. Daarbij kwam een fietser onder een bestelbusje terecht en de brandweer moest daarbij aan te pas komen.

De fietser kwam klem te zitten onder het busje en de brandweer heeft daarop het busje “opgetild”. Hierop kon het slachtoffer onder het voertuig vandaan gehaald worden en is daarna met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. De VOA is ter plaatse gekomen voor onderzoek.

Foto’s: Ingestuurd

 

 

 

 

 

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten