Fietser bekneld onder bestelbusje Utrechtse Jaagpad Leiden

Leiden, 9 juni 2013

Op zondagochtend is er een ongeval gebeurd op het Utrechtse Jaagpad in Leiden. Daarbij kwam een fietser onder een bestelbusje terecht en de brandweer moest daarbij aan te pas komen.

De fietser kwam klem te zitten onder het busje en de brandweer heeft daarop het busje “opgetild”. Hierop kon het slachtoffer onder het voertuig vandaan gehaald worden en is daarna met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. De VOA is ter plaatse gekomen voor onderzoek.

Foto’s: Ingestuurd

 

 

 

 

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten