Alphen aan den Rijn, 13 juni 2013

Op donderdagavond werd een ambulance met spoed naar het Sweelinckplein in Alphen a/d Rijn gestuurd. In een woning had iemand medische hulp nodig.

De brandweer moest er later aan te pas komen om de patiënt veilig naar beneden te brengen met de autoladder. Nadat dit gedaan was, vertrok de ambulance met spoed naar het ziekenhuis en kon de brandweer terug naar de kazerne.

Foto’s: Daan de Vries

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten