Ter Aar, 14 juni 2013

Rond 9 uur is er brand uitgebroken in een woning aan de Langeraarseweg in Ter Aar. Vanwege de slechte waterwinning en omdat er meerdere personen nog in de woning waren werd er gelijk opgeschaald naar middelbrand.

De brandweerkorpsen van Woubrugge en Ter Aar hadden de brand na een kwartier onder controle. De mensen die in de woning waren zijn gecontroleerd in een ambulance, maar niemand hoefde mee naar het ziekenhuis. De oorzaak van de brand, die bij de bank is begonnen, is onbekend.

Foto’s: Rob de Jong

 

 

 

 

 

 

 

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten