Auto te water Provincialeweg N210 Bergambacht

Bergambacht, 15 juni 2013

Rond half een vanmiddag werden politie en een ambulance gealarmeerd voor een melding voertuig te water aan de Provincialeweg N210 te Bergambacht.

Ter plaatse bleek er een auto in het water te liggen. Door onbekende oorzaak was deze via de berm aan de linkerkant van de weg dwars door een verkeersbord en over een heg te water geraakt. Ook een stroomkast werd hierbij omver gereden. De bestuurder was inmiddels uit het voertuig en ongedeerd. Wel had hij een nat pak opgelopen. Van een garagebedrijf aan de overkant kreeg hij een droge overal aangeboden. Een berger heeft het voertuig uit het water getakeld en weggesleept. Een monteur van Joulz kwam ter plaatse om de schade aan de stroomkast op te nemen.

Foto’s: Wim Slagers

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Wim Slagers, fotograaf van 112HM.nl. Sinds 2012 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Gouda en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten