Brandweerdag Nieuwerkerk aan den IJssel

 

Nieuwerkerk aan den IJssel, 22 juni 2013

Aanstaande zaterdag is het weer zover. Brandweer Nieuwerkerk aan den IJssel organiseert het jaarlijkse brandweerevenement brandweerdag. De dag, welke duurt van 10.00 tot 16.00 uur, zal gevuld worden met allerlei demonstraties en je kan meerijden in een brandweerauto. Komt u ook? Het adres is: Prins Alexanderlaan 2, Nieuwerkerk aan den IJssel.

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten