Eenzijdig ongeval A12 oprit Gouda

Waddinxveen, 22 juni 2013

De politie werd vanavond naar de A12 gestuurd voor een eenzijdig ongeval. Op de oprit van Gouda richting Den Haag was een auto door nog onbekende oorzaak in een slip geraakt waarna hij in de berm tot stilstand kwam.

De politie heeft de blauwe zwaailichten aangezet om verkeer te attenderen op het ongeval. Een berger heeft het voertuig meegenomen.

Foto’s: Rens de Haan & Marco van Bemmel

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten