Drie auto’s betrokken bij ongeval A12 Waddinxveen

Waddinxveen, 24 juni 2013

Op maandagochtend is er een ongeluk gebeurd op de A12 tussen Gouda en knooppunt Gouwe. Bij dit ongeval waren drie voertuigen betrokken.

Een ambulance kwam ter plaatse en heeft één van de betrokkenen nagekeken, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Twee auto’s zijn meegenomen door een berger, de derde kon op eigen kracht verder. Na het ongeval werd de rechterrijstrook afgesloten, wat leidde tot een file. Over de oorzaak van het ongeval is niks bekend.

Foto’s: Rob de Jong

 

 

 

 

 

 

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten