Lifeliner gealarmeerd voor ongeval Hoofdstraat Leiderdorp

Leiderdorp, 26 juni 2013

De politie, ambulance en een traumahelikopter werden vanmiddag gealarmeerd voor een ongeval op de Hoofdstraat in Leiderdorp. Ter plaatse bleek een auto in botsing te zijn gekomen met een fiets.

Het slachtoffer is gestabiliseerd door het ambulance personeel en afgevoerd naar het ziekenhuis. De lifeliner is uit eindelijk niet ter plaatse geweest. Verkeers Ongevallen Analyse van de politie is ter plaatse geweest voor onderzoek.

Een half uur eerder werd een andere traumahelikopter ook al naar diezelfde Hoofdstraat gestuurd, dit was enkele meters verderop. Hier ging het om een reanimatie maar ook bij deze inzet hoefde de traumahelikopter niet ter plaatse te komen.

Foto’s: Toon van der Poel

 

 


Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rens de Haan, voormalig fotograaf en eigenaar van 112HM.nl. Sinds 2010 was ik actief voor 112HM en heb in 2014 het beheerder zijn op mij genomen. Het fotograferen van hulpdiensten deed ik sinds 2004. In 2016 heb ik mijn taak als beheerder uit besteed aan een daarvoor samengestelde redactie groep. De groep, bestaande uit: Rob de Jong, Marco van Bemmel, Lars van der Toorn & Jasper van Reenen, heeft de dagelijkse leiding in het reilen en zeilen van de website. Ik fotografeerde met de Nikon D7200 + Nikkor 18-300 en de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Eind 2017 heb ik het fotograferen naast mij neer gelegd. Ik ben een nieuwe uitdaging aangegaan en leg na bijna 14 jaar mijn camera aan de kant. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail dan gerust het redactieteam op info@112hm.nl en deze zullen de mail naar mij doorsturen indien nodig!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten