Steekpartij op straat, Lage Rijndijk Leiden

Leiden, 26 juni 2013

De politie en ambulance werden vanavond gealarmeerd voor een steekpartij op de Lage Rijndijk In leiden. De hulpdiensten gingen met spoed ter plaatse en troffen op straat een persoon aan welke was getroffen in de buikstreek.

Het slachtoffer is door het medisch personeel behandeld en afgevoerd naar het ziekenhuis. Direct is een groot gedeelte van de straat afgezet en is de politie een groot sporen onderzoek gestart. Er werd direct na de steekpartij uitgekeken naar een man op een zwarte bromfiets, het zou hier gaan om de verdachte van de steekpartij.

Wat de toedracht is geweest wordt onderzocht.

Foto’s: Toon van der Poel

 

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rens de Haan, voormalig fotograaf en eigenaar van 112HM.nl. Sinds 2010 was ik actief voor 112HM en heb in 2014 het beheerder zijn op mij genomen. Het fotograferen van hulpdiensten deed ik sinds 2004. In 2016 heb ik mijn taak als beheerder uit besteed aan een daarvoor samengestelde redactie groep. De groep, bestaande uit: Rob de Jong, Marco van Bemmel, Lars van der Toorn & Jasper van Reenen, heeft de dagelijkse leiding in het reilen en zeilen van de website. Ik fotografeerde met de Nikon D7200 + Nikkor 18-300 en de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Eind 2017 heb ik het fotograferen naast mij neer gelegd. Ik ben een nieuwe uitdaging aangegaan en leg na bijna 14 jaar mijn camera aan de kant. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail dan gerust het redactieteam op info@112hm.nl en deze zullen de mail naar mij doorsturen indien nodig!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten