Auto vliegt uit de bocht afrit A20 Nieuwerkerk aan den IJssel

Nieuwerkerk aan den IJssel, 30 juni 2013

De hulpdiensten werden vanmiddag met spoed naar de A20 bij Nieuwerkerk aan den IJssel gestuurd voor een ongeval. Een vrouw had halverwege de afrit de macht over het stuur verloren en rechtdoor de bossages ingereden. De auto kwam op zijn kant tussen enkele bomen tot stilstand. De bestuurster raakte bekneld in haar voertuig.

Brandweer van regio Rotterdam Rijnmond en Hollands midden, korps Nieuwerkerk aan den IJssel hebben samen met de ambulancedienst de vrouw uit haar benarde positie bevrijd. Zij is afgevoerd naar het ziekenhuis.

De VOA van de politie kwam ter plaatse voor onderzoek. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is onbekend.

Foto’s: Rens de Haan, Michael de Man en Marco van Bemmel

Video: Rens de Haan

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rens de Haan, voormalig fotograaf en eigenaar van 112HM.nl. Sinds 2010 was ik actief voor 112HM en heb in 2014 het beheerder zijn op mij genomen. Het fotograferen van hulpdiensten deed ik sinds 2004. In 2016 heb ik mijn taak als beheerder uit besteed aan een daarvoor samengestelde redactie groep. De groep, bestaande uit: Rob de Jong, Marco van Bemmel, Lars van der Toorn & Jasper van Reenen, heeft de dagelijkse leiding in het reilen en zeilen van de website. Ik fotografeerde met de Nikon D7200 + Nikkor 18-300 en de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Eind 2017 heb ik het fotograferen naast mij neer gelegd. Ik ben een nieuwe uitdaging aangegaan en leg na bijna 14 jaar mijn camera aan de kant. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail dan gerust het redactieteam op info@112hm.nl en deze zullen de mail naar mij doorsturen indien nodig!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten