Middelbrand De Bonk Zevenhuizen

Zevenhuizen, 1 juli 2013

De brandweer is vanavond gealarmeerd voor een woningbrand op De Bonk in Zevenhuizen. Al snel kwam het sein middelbrand waarna meer eenheden ter plaatse gingen. Er kwamen meerdere berichten dat vanaf grote afstand al vlammen te zien waren.

Na aankomst van de brandweer is zij gelijk begonnen met blussen, waardoor het vuur al vrij snel onder controle was. De woning heeft aanzienlijke schade opgelopen. Over de oorzaak is nog niks bekend.

Foto’s: Rob de Jong & Marco van Bemmel

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten