Traumahelikopter inzet bij medische noodsituatie Noordelijke Dwarsweg Zevenhuizen

Zevenhuizen, 2 juli 2013

Op dinsdagochtend moesten twee ambulances, meerdere politie-eenheden en de traumahelikopter naar de Noordelijke Dwarsweg in Zevenhuizen. Hier was een fietser tijdens zijn rit onwel geworden en op straat neergevallen.

De hulpdiensten zijn enige tijd bezig geweest met een behandeling voordat het slachtoffer onder begeleiding van vier politiemotoren naar een ziekenhuis in Rotterdam werd gebracht. De politie heeft zich ontfermd over de fiets. Over de toestand van de fietser is niks bekend. De traumahelikopter was op de parkeerplaats van restaurant ‘La baraque’ geland.

Foto’s: Rob de Jong & Marco van Bemmel

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten