€200.000,- aan beslagleggingen bij politie en belastingcontrole Coenecoopbrug Waddinxveen

Waddinxveen, 2 juli 2013

Politie en belastingdienst hebben vanmiddag en vanavond een flinke controle gehouden met als centraal punt: het Rijkswaterstaat terrein op de Coenecoopbrug. Rondom deze Coenecoopbrug stonden zogenoemde ANPR auto’s. Deze auto lezen kentekens en wanneer er een kenteken geseind stond kwamen de motorrijders van de politie in actie om de auto’s mee te nemen naar de controleplaats.

Op de controleplaats werd getest op alcohol, technische staat en verboden wapens en middelen. Nadat de algehele controle gedaan was moesten de meeste mensen zich nog even bij de belastingdienst melden. Hier kwamen schulden aan bod van zo’n €100,- maar ook €11.000,- Wanneer mensen dit geld direct konden betalen kon men hun weg vervolgen, kon er niet betaald worden, dan werd de auto in beslag genomen.

Uiteraard zullen deze controles herhaald worden, ook vandaag bleek het weer succes!

Officiële resultaten:

Er is gewerkt met 3 ANPR voertuigen, 6 motorrijders.

Er werd door 32 collega’s aan de controle gewerkt.

Resultaten:

– 160 voertuigen zijn gecontroleerd gecontroleerd.

– 29 bekeuringen voor onder andere technische feiten en 2x rijden zonder rijbewijs.

– 1 auto uit het verkeer genomen voor onderzoek naar de identiteit.

– 3 kentekenbewijzen ingevorderd in verband met de technische staat.

– 1 persoon aangehouden in verband met 36 dagen openstaande hechtenis.

– 1 illegale vreemdeling aangehouden.

– Ongeveer 1000 euro aan openstaande boetes geïnd door politie.

– Hoeveelheid softdrugs in beslag genomen.

– De Belastingdienst voor ruim 200.000 euro beslaglegging gedaan waarvan 37.000 euro direct is geïnd.

– De belastingdienst heeft 11 voertuigen in beslag genomen en direct afgevoerd.

 

Foto’s: Rens de Haan & Marco van Bemmel

En dan zijn er ook altijd nog de fotogenieke mensen!

 

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rens de Haan, voormalig fotograaf en eigenaar van 112HM.nl. Sinds 2010 was ik actief voor 112HM en heb in 2014 het beheerder zijn op mij genomen. Het fotograferen van hulpdiensten deed ik sinds 2004. In 2016 heb ik mijn taak als beheerder uit besteed aan een daarvoor samengestelde redactie groep. De groep, bestaande uit: Rob de Jong, Marco van Bemmel, Lars van der Toorn & Jasper van Reenen, heeft de dagelijkse leiding in het reilen en zeilen van de website. Ik fotografeerde met de Nikon D7200 + Nikkor 18-300 en de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Eind 2017 heb ik het fotograferen naast mij neer gelegd. Ik ben een nieuwe uitdaging aangegaan en leg na bijna 14 jaar mijn camera aan de kant. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail dan gerust het redactieteam op info@112hm.nl en deze zullen de mail naar mij doorsturen indien nodig!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten