Auto beland op zijkant na ongeval met vrachtwagen Bredeweg Zevenhuizen

Zevenhuizen, 5 Juli 2013

Een ambulance en verschillende politie eenheden  werden op vrijdagmiddag opgeroepen voor een ongeval op de Bredeweg in Zevenhuizen. Ter plaatse bleek dat er een busje wilde invoegen maar naast de invoegstrook, op de rijbaan, reed een vrachtwagen. Toen de bestuurder van het busje de auto voor de vrachtwagen propte klapte ze op elkaar en het busje belandde hierna in de vangrail en eindigde op zijn zijkant midden op de weg.

Één persoon is ter plaatse geholpen aan een kleine hoofdwond. Andere inzittenden waren niet gewond. De auto is door een berger meegenomen.

Foto’s: Michael de Man & Marco van Bemmel

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten