Ongeval A20 Moordrecht

Moordrecht, 10 Juli 2013

Op de A20 bij Moordrecht is vanmiddag een ongeval tussen twee personenauto’s gebeurd. Bij dit ongeluk zijn twee gewonden gevallen. Beide zaten in het voorste voertuig en zijn op een wervelplank naar het ziekenhuis vervoerd.

Één persoon raakte dermate gewond dat hij met spoed naar het ziekenhuis vertrok. De linker rijstrook is ten tijde van het ongeval afgesloten geweest. De politie onderzoekt de toedracht van het ongeval. Een berger was niet nodig.

Foto’s: Michael de Man

 

 

 

 

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten