Gewonde bij middelbrand in tuinhuisjes Vlietweg Leiden

Leiden, 12 juli 2013

Op vrijdag is er brand uitgebroken in een tuinhuis langs de Vlietweg in Leiden. De brandweer schaalde op naar middelbrand.

Een persoon was een gasfles aan het wisselen, wat fout ging. Hierdoor raakte deze persoon zwaargewond en raakte het tuinhuisje in brand. Het vuur sloeg ook over naar andere huisjes. Door de smalle paadjes kon de brandweer er moeilijk komen, maar wist uiteindelijk de brand te blussen. De politie stelt een onderzoek in.

Foto’s: Toon van der Poel

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten