Grasmaaier te water Bovenweg Nieuwe Wetering

Nieuwe Wetering, 12 juli 2013

Hulpdiensten werden op vrijdag gealarmeerd voor een voertuig te water. Het bleek te gaan om een grasmaaier die ondersteboven in de sloot terecht was gekomen.

De brandweer heeft de bestuurder uit de sloot gehaald. Door hulp geroep kon de man mensen bereiken die de hulpdiensten konden bellen. De man was wonderwel licht gewond en werd vervolgens naar een ziekenhuis gebracht.

Foto’s: Toon van der Poel

 

 

 

 

 

 

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten