Hulpdiensten massaal ingezet Langevelderslag Noordwijk

Noordwijk, 21 juli 2013

De Noordwijkse Reddingsbrigade, de kust HV, meerdere ambulances en veel politie werden vanmiddag gealarmeerd om naar de Langevelderslag te gaan. Daar bleek iemand in zee verdronken te zijn.

De kust HV heeft het ambulancepersoneel naar het slachtoffer gebracht. Deze zijn gelijk gestart met de reanimatie. Daarna is de vrouw door middel van het kusthulpverleningsvoertuig naar de ambulance gebracht. Hier stonden ook al 3 motoren klaar om spoedbegeleiding te geven naar het ziekenhuis. Nadat de vrouw op de brancard was gelegd, is deze onder de begeleiding van de politiemotoren met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

Helaas bleek de massale hulp te laat en is de vrouw overleden.

Foto’s: Menno Plug

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Menno Plug. Ik ben woonachtig in Noordwijk en fotografeer in de regio Duin & Bollenstreek. Ik ben geboren in 1997 en fotografeer sinds 2010 de incidenten in de regio. Sinds 2012 fotografeer ik voor 112HM en doe dit met veel plezier. Ik fotografeer met de Canon EOS 70D met de originele canon lens 18-135mm. Ook heb ik een Canon EOS 500D met een 18-55mm lens. Wilt u nog iets van mij weten, heeft u mij nodig, of wilt u als hulpverlener en/of betrokkene een foto hebben? Mail gerust of mention mij op Twitter.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten