Buitenbranden A12, Korssendijk en Reeuwijkse Houtwal Reeuwijk

Reeuwijk, 21 / 22 juli 2013

De brandweer van Reeuwijk werd vanavond even voor middernacht gealarmeerd voor een buitenbrand op de Korssendijk in kruising met de Groene Ree in Reeuwijk. Ter plaatse bleek een vuurtje in een zandbak al te zijn gedoofd maar bleef de rook nogal hangen. De brandweer heeft het vuurtje na geblust en hun spullen weer opgeruimd. Eenmaal in de auto kwam de volgende melding.
Op de Reeuwijkse Houtwal zou ook een buitenbrand zijn. Ter plaatse bleek dit een kampvuurtje aan het strand. Omdat dit blijkbaar overlast gaf heeft de brandweer het vuurtje moeten doven.

Ondertussen was brandweer Gouda naar de A12 bij Shell benzinepomp “De Andel” ter hoogte van Reeuwijk gestuurd voor een containerbrand op de parkeerplaats. Toen de brandweer ter plaatse kwam bleek dit een mini prullenbak en was het vuur allang gedoofd. De brandweer kon ook hier weer retour.

Foto’s: Rens de Haan

Foto’s brand Korssendijk:


Buitenbrand Reeuwijkse Houtwal:

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rens de Haan, voormalig fotograaf en eigenaar van 112HM.nl. Sinds 2010 was ik actief voor 112HM en heb in 2014 het beheerder zijn op mij genomen. Het fotograferen van hulpdiensten deed ik sinds 2004. In 2016 heb ik mijn taak als beheerder uit besteed aan een daarvoor samengestelde redactie groep. De groep, bestaande uit: Rob de Jong, Marco van Bemmel, Lars van der Toorn & Jasper van Reenen, heeft de dagelijkse leiding in het reilen en zeilen van de website. Ik fotografeerde met de Nikon D7200 + Nikkor 18-300 en de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Eind 2017 heb ik het fotograferen naast mij neer gelegd. Ik ben een nieuwe uitdaging aangegaan en leg na bijna 14 jaar mijn camera aan de kant. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail dan gerust het redactieteam op info@112hm.nl en deze zullen de mail naar mij doorsturen indien nodig!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten