A44 dicht na ongeval met beknelling bij afrit Oude Wetering

Ongeval ABS (1)Abbenes, 29 juli 2013

Op de late maandagavond kwam er een melding binnen van een ongeval met beknelling op de A44 bij Nieuw-Vennep. Brandweerkorpsen van Hollands-Midden en Kennemerland rukten hiervoor uit.

Na het ongeval tussen twee auto’s bleek er inderdaad iemand bekneld te zitten welke door de brandweer bevrijd moest worden. Dit slachtoffer werd later naar een ziekenhuis vervoerd. In ieder geval twee anderen zijn door de ambulancedienst nagekeken, maar konden hun eigen weg weer vervolgen. Informatie over eventuele andere slachtoffers is er niet. Doordat de ene auto links en de andere helemaal rechts op rijbaan stond, werd besloten de A44 richting Amsterdam in zijn geheel af te sluiten. Voor zover bekend viel de overlast door de afsluiting mee. De VOA is ter plaatse gekomen voor onderzoek.

Foto’s: Rens de Haan & Rob de Jong

Ongeval ABS Ongeval ABS (2) Ongeval ABS (3) Ongeval ABS (4) Ongeval ABS (5) Ongeval ABS (6) Ongeval ABS (7) Ongeval ABS (8)A44 ABS (2) A44 ABS (3) A44 ABS (4) A44 ABS (5) A44 ABS (6) A44 ABS (7)

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten