Woningbrand met een wierook luchtje aan de Eiber in Bodegraven

Woningbrand Bodegraven (6)Bodegraven, 30 juli 2013

De brandweer van Reeuwijk en Bodegraven werd vanavond samen met de Officier van Dienst gealarmeerd voor een woningbrand aan de Eiber in Bodegraven. Er zou rook in de woning hangen en er werd een sterke brandgeur geroken.

Ter plaatse was de bewoonster al met enkele kinderen naar buiten gegaan, allen zijn opgevangen in de eerste ter plaatse gekomen politiebus. Omdat hier ook een kind van enkele maanden oud bij zat en er nog niet duidelijk was wat er precies brandde werd een ambulance ingeschakeld. De brandweer van Reeuwijk, welke als eerste ter plaatse kwam, deed direct een verkenning in de woning. Al snel vond men de oorzaak van de brand, een bloempotje waar een stokje wierook iets te ver was ingebrand. Het potje met grond was gaan smelten en het gordijn waar het tegenaan stond vertoonde al een zwart gaatje. Al met al, net op tijd!

De brandweer heeft het potje geblust waarna het weer terug de woning in kon. De ambulancedienst heeft nog een controle bij de kinderen uitgevoerd maar niemand hoefde mee naar het ziekenhuis.

Foto’s: Rob de Jong & Rens de Haan
Video: Rob de Jong


Woningbrand Bodegraven Woningbrand Bodegraven (1) Woningbrand Bodegraven (2) Woningbrand Bodegraven (3) Woningbrand Bodegraven (4) Woningbrand Bodegraven (5) Woningbrand Bodegraven (7) Woningbrand Bodegraven (8) Woningbrand Bodegraven (9) Woningbrand Bodegraven (10) Woningbrand Bodegraven (11)

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rens de Haan, voormalig fotograaf en eigenaar van 112HM.nl. Sinds 2010 was ik actief voor 112HM en heb in 2014 het beheerder zijn op mij genomen. Het fotograferen van hulpdiensten deed ik sinds 2004. In 2016 heb ik mijn taak als beheerder uit besteed aan een daarvoor samengestelde redactie groep. De groep, bestaande uit: Rob de Jong, Marco van Bemmel, Lars van der Toorn & Jasper van Reenen, heeft de dagelijkse leiding in het reilen en zeilen van de website. Ik fotografeerde met de Nikon D7200 + Nikkor 18-300 en de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Eind 2017 heb ik het fotograferen naast mij neer gelegd. Ik ben een nieuwe uitdaging aangegaan en leg na bijna 14 jaar mijn camera aan de kant. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail dan gerust het redactieteam op info@112hm.nl en deze zullen de mail naar mij doorsturen indien nodig!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten