Koe neemt bewuste duik Parallelweg West Woerden

Koe te water Parallelweg West Woerden (3)Woerden, 12 augustus 2013


De brandweer van Nieuwerbrug werd vanmiddag gealarmeerd voor een koe te water aan de A12 bij Woerden. Brandweer Nieuwerbrug kreeg in dit geval de tankautospuit niet helemaal vol waarna de brandweer van Driebruggen werd gealarmeerd. Een vrachtwagenchauffeur die over de A12 reed, had de koe zien liggen en is gestopt.

Eenmaal ter plaatse bleek de koe langs een parallelweg te liggen naast de A12. De brandweer nam enkele middelen mee het land in om de koe uit het water te halen. Voordat de brandweer aan de reddingspoging kon beginnen was de koe alle aandacht al zat en klom in enkele seconden weer op het land. Onverrichter zaken kon de brandweer retour kazerne.

Foto’s: Rens de Haan
Video: Rob de Jong

Koe te water Parallelweg West Woerden (1) Koe te water Parallelweg West Woerden (2)Koe te water Parallelweg West Woerden (4) Koe te water Parallelweg West Woerden (5) Koe te water Parallelweg West Woerden (6) Koe te water Parallelweg West Woerden (7) Koe te water Parallelweg West Woerden (8)

Over de Auteur

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten