Brandweer Hollands-Midden assisteert bij zeer grote brand in bedrijfspand Barwoutswaarder Woerden

Woerden ZGBWoerden, 13 augustus 2013

De brandweer is deze middag met groot materieel uitgerukt voor een zeer grote brand aan de Barwoutswaarder in Woerden. Het ging hier om een enorme uitslaande brand waarvan de rookwolk in de grote omtrek te zien was.

De brandweer heeft alles op alles gezet om uitbreiding te voorkomen maar kon niet verhinderen dat meerdere panden in de as gelegd werden. De brand woedde onder anderen in een scooterzaak. De nablussing zal nog even gaan duren.

Twitterfoto’s (met vuur) : @Edwin_Otto & @VandermeerN

Overige foto’s: Rens de Haan & Yorick Smid

Video van WoerdenTV:


Foto brand WRNBrand WRN Yorick Brand WRN Yorick (1) Brand WRN Yorick (2) Brand WRN Yorick (3) Brand WRN Yorick (4) Brand WRN Yorick (5) Brand WRN Yorick (6) Brand WRN Yorick (7) Brand WRN Yorick (8) Brand WRN Yorick (9) Brand WRN Yorick (10) Brand WRN Yorick (11) Brand WRN Yorick (12) Brand WRN Yorick (13) Brand WRN Yorick (14) Brand WRN Yorick (15) Brand WRN Yorick (16) Brand WRN Yorick (17)ZGB Woerden ZGB Woerden (1) ZGB Woerden (2) ZGB Woerden (3) ZGB Woerden (4) ZGB Woerden (5) ZGB Woerden (6) ZGB Woerden (7) ZGB Woerden (8) ZGB Woerden (9) ZGB Woerden (10)

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten