Boot in de brand Zijldijk Warmond

Warmond, 16 augustus 2013

Brandweer en politie werden op vrijdagmorgen opgeroepen voor een bootbrand op de Zijldijk in Warmond. Al snel hierna werd ook de brandweerboot ter plaatse gevraagd. Ter plaatse bleek er een boot, midden op het water, in ‘lichte laaie’ te staan.

Door de snelle brandweerinzet kon worden voorkomen dat de boot zonk. De hulpdiensten hebben een eerste bluspoging op het water  gedaan en vervolgens naar de kant gehaald en hier afgeblust met schuim. Hierop konden ze retour. De toedracht van de brand is niet bekend.

Foto’s: Toon van de Poel

 

 

 

 

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten