Frontale aanrijding tussen twee voertuigen Henegouwerweg – N207 Waddinxveen

Waddinxveen, 19 augustus 2013

Aan het einde van de maandagmiddag werden politie en ambulance met spoed opgeroepen voor een ongeval op de Henegouwerweg – N207 HMP 23,0 voor een ongeval.

Een auto welke vanuit Waddinxveen richting Gouda reed was door onbekende oorzaak op de verkeerde weghelft terechtgekomen en botste daar frontaal op een tegenligger. Eén slachtoffer is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. De twee voertuigen liepen flinke schade op en zijn door een berger opgehaald. De politie doet verder onderzoek naar de oorzaak van de aanrijding. De N207 was ten tijde van het ongeval tussen de Hefbrug en de Coenecoopbrug afgesloten voor het verkeer wat voor veel vertraging zorgde omdat de N11 afgesloten is wegens werkzaamheden.

Foto’s: Michael de Man

 

 

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten