Eénzijdig ongeval op de N11 bij Leiden

foto 2-5

Leiden, 19 augustus 2013

Een vrouw is maandagochtend op de Rijksweg N11 in Leiden gewond geraakt bij een eenzijdig ongeval.

De vrouw kwam  van de Rijksweg a4 af en reed de N11 op. Daar raakte haar auto van de weg een ramde een verkeersbord. Ze is met de ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is bij ons niet bekend. Een berger heeft de auto afgevoerd. Het verkeersbord zal moeten worden vervangen.

Foto’s: Toon van der Poelfoto 1-6 image-4 image-3 image-2

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten