Scooter gevallen Huis ter Duinstraat Noordwijk

Noordwijk, 19 augustus 2013

Op de Huis ter Duinstraat in Noordwijk is vanochtend een scooterrijder ten val gekomen. Politie en ambulance kwamen ter plaatse.

Omstanders die het ongeval zagen gebeuren zijn direct te hulp geschoten. De persoon is door de politie stabiel gehouden. De ambulance kwam met gepaste spoed aan. De man is door de ambulancedienst nagekeken, en uiteindelijk vervoerd naar het ziekenhuis.

Foto’s Menno Plug

 

 

 

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Menno Plug. Ik ben woonachtig in Noordwijk en fotografeer in de regio Duin & Bollenstreek. Ik ben geboren in 1997 en fotografeer sinds 2010 de incidenten in de regio. Sinds 2012 fotografeer ik voor 112HM en doe dit met veel plezier. Ik fotografeer met de Canon EOS 70D met de originele canon lens 18-135mm. Ook heb ik een Canon EOS 500D met een 18-55mm lens. Wilt u nog iets van mij weten, heeft u mij nodig, of wilt u als hulpverlener en/of betrokkene een foto hebben? Mail gerust of mention mij op Twitter.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten