Zeer grote brand bij afvalverwerkingsbedrijf Achthovenerweg Leiderdorp

Achthovenerweg LDP (8)Leiderdorp, 19 augustus 2013

Op maandagavond werd de brandweer opgeroepen voor een industriebrand op de Achthovenerweg te Leiderdorp. Al snel werd er opgeschaald naar middelbrand en uiteindelijk naar zeer grote brand. Korpsen uit de gehele regio kwamen ter plaatse om de brand te bestrijden.

De brand woedt in twee hallen met afval en een afvalsorteermachine bij afvalverwerkingsbedrijf Vliko. De rook was in de wijde omgeving te zien en te ruiken. De brandweer heeft metingen verricht maar er zijn geen gevaarlijke stoffen bij betrokken. Bewoners in de omgeving die de brandlucht goed ruiken worden verzocht hun ramen en deuren gesloten te houden. De brandweer is de hele nacht en ochtend nog bezig met (na)blussen. De brandhaard is moeilijk bereikbaar waardoor het nog wel even gaat duren voor de brand echt uit is. Voor zover bij ons bekend zijn er geen gewonden gevallen.

Foto’s: Rob de Jong, Robert van der Slikke & Edwin Kasteleijns
Video: Rob de Jong

 

Achthovenerweg LDP (9) Achthovenerweg LDP (10) Achthovenerweg LDP (7) Achthovenerweg LDP (3) Achthovenerweg LDP (4) Achthovenerweg LDP (5) Achthovenerweg LDP (6) Achthovenerweg LDP (2) Achthovenerweg LDP (1)

 

 

 

 

 

 

brandleiderdorp 035

 

 

 

 

 

 

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten