Gebouwbrand bij Van der Valk op de Parallelweg Zuid in Nieuwerkerk aan den IJssel

Nieuwerkerk aan den IJssel, 20 augustus 2013

Bij Hotel-Restaurant Van der Valk aan de Parallelweg-Zuid  in Nieuwerkerk aan den IJssel werd op dinsdagmiddag melding gedaan van een binnenbrand.

 

In een ruimte onder de grond stond isolatiemateriaal van een grote aggregaat in brand. Een omstander had al twee brandblussers op de brand uitgespoten. De brandweer heeft het materiaal uit de ruimte gehaald en buiten afgeblust. Na de rook uit de kelder geblazen te hebben konden ze retour.

Foto’s: Michael de Man

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten