Vrachtwagen ramt paal Willem de Zwijgerlaan Leiden

Willem de Zwijgerlaan LDN (1)

Leiden, 22 augustus 2013

Donderdagochtend is er een ongeval gebeurd op de Willem de Zwijgerlaan in Leiden. Een vrachtwagen ramde een paal met bewegwijzering en verkeerslichten op de kruising met de Sumatrastraat.

Vermoedelijk is de chauffeur onwel geworden achter het stuur. Hij is per ambulance afgevoerd naar een ziekenhuis. In de loop van de ochtend ontstond verkeershinder om het portaal te repareren cq. te verwijderen.

Foto’s: Toon van der Poel

Willem de Zwijgerlaan LDN (2) Willem de Zwijgerlaan LDN (3) Willem de Zwijgerlaan LDN (4) Willem de Zwijgerlaan LDN (5) Willem de Zwijgerlaan LDN (6) Willem de Zwijgerlaan LDN (7) Willem de Zwijgerlaan LDN (8) Willem de Zwijgerlaan LDN (9) Willem de Zwijgerlaan LDN (10) Willem de Zwijgerlaan LDN (11)

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten