Zwembad Poelmeer ontruimd na rookontwikkeling Oegstgeest

Poelmeer OGT (1)

Oegstgeest, 21 augustus 2013

De brandweer werd aan het einde van de woensdagochtend gealarmeerd voor een melding van een brand bij zwembad Poelmeer aan het Lange Voort in Oegstgeest. Er was rookontwikkeling ontstaan waarop het zwembad werd ontruimd.

Er was geen tijd om aan te kleden, dus moesten alle gasten in de zwemkleding naar buiten. Hier werden zij wel opgevangen met folie om zich tegen de kou te beschermen. De oorzaak ligt mogelijk bij werkzaamheden op het dak; op het moment van de melding waren er dakdekkers bezig. Rond half 1 mocht iedereen weer naar binnen.

Foto’s: Toon van der Poel

Poelmeer OGT (2) Poelmeer OGT (3) Poelmeer OGT (4) Poelmeer OGT (5) Poelmeer OGT (6) Poelmeer OGT (7)

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten