Opnieuw een autobrand in Leiden, nu in de Surinamestraat

Surinamestraat LDN (1)

Leiden, 23 augustus 2013

In de nacht van donderdag op vrijdag moest de brandweer van Leiden Noord naar de Surinamestraat voor een autobrand. Dit was niet de eerste keer dat in de afgelopen weken cq. maanden een auto in dit gedeelte van Leiden vlam vatte.

De brandweer had het vuur snel onder controle. De recherche stelt een onderzoek in.

Foto’s: Toon van der Poel

Surinamestraat LDN (2) Surinamestraat LDN (3) Surinamestraat LDN (4) Surinamestraat LDN (5)

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten